Chasin'

Chasin', geïnspireerd door het nummer ‘Chasin' a dream’, is sinds de oprichting in 1992 enorm succesvol in de Benelux. Het merk ademt vrijheid, met kreten als ‘live your life tot the fullest’ ...

35 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chasin'

Het lifestyle jeansmerk Chasin’, opgericht in 1992 door Jan Peters, is afgeleid van het nummer ‘Chasin’ a dream’ en richt zich op no nonsens mannen die leven om te leven, en genieten! Met uitgebreide collecties jeans, shirts en jassen streven ze naar de hoogste kwaliteit en service voor de klant.

Chasin’ jeans

‘Lust for jeans’ is al jaren het hart en ziel van Chasin’. De basis van de Chasin’ Jeans collectie bestaat uit een aantal jeansmodellen die elk seizoen een update krijgen. Het iconische Chasin’ model is de EGO (Slim & Tapered fit). Andere Chasin’ modellen zijn de Biker (Skinny Fit), Iggy (Skinny Fit) en Liam (Slough Fit). Alle spijkerbroeken van Chasin’ zijn in één oogopslag te herkennen aan de 3-piece Lotus pocket design, het gepatenteerde sidelabel en de uitgewerkte details.

De jeans van Chasin’ stralen bovendien karakter en persoonlijkheid uit, ripped en destroyed details, om ze een rauwe uitstraling te geven. Verder zijn ze compleet uitgewerkt in verschillende wassingen en kleuren. Naast blauwe jeans, zitten er ook zwarte en grijze jeans in de collectie, om zo jouw perfecte look te creëren.

Chasin’ jassen: keep warm. Stay cool.

De Chasin’ jassenlijn wordt gekenmerkt door de diversiteit: jassen met capuchons, ritsen, knopen, lange en korte jassen. Het kleurenpalet bevat tinten als zwart, groen, bordeaux, indigo, navy en grijs. Technische details, leer en down zetten de toon. Elk van deze stoffen heeft zijn eigen uitstraling en gecombineerd geven ze een totaal nieuwe en moderne look. De trends lopen uiteen van bomberjassen, biker jackets, leren jassen tot aan parka’s. Combineer je jas met de juiste accessoires zoals sjaals, caps of een trendy rugzak.