Kostuums

Feest kostuum

Een feest kostuum, een pak met een gekke print of in een bijzondere uni kleur die geschikt is voor speciale gelegenheden als kerst, Halloween of carnaval. Onze collectie feest kostuums bestaat uit fee ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Feest kostuum

Een feest kostuum is een gek pak die je draagt bij speciale gelegenheden als kerst, carnaval of een trouwerij.

De feest kostuums van Opposuits

De feest kostuums van Opposuits bestaan allemaal standaard uit een colbert, pantalon en stropdas in een matching kleur of print. De prints op de kostuums hebben allemaal een eigen thema, waaronder kerst en valentijn. Daarnaast heeft Opposuits ook een aantal feest kostuums in felle uni kleuren die zorgen voor een opvallende verschijning. De feest kostuums van Opposuits hebben allemaal hun eigen gekke naam gerelateerd aan hun thema, zoals Mr Lover Lover & Winter Wonderland bijvoorbeeld.

Een feest kostuum voor elke gelegenheid

Een feest kostuum hoeft natuurlijk niet persé gedragen te worden tijdens een verkleedfeestje, je kunt de pakken van Opposuits ook dragen tijdens bijvoorbeeld een teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenweekend. De pakken zorgen in ieder geval voor een hilarische verschijning, een feestje wordt het hoe dan ook met deze pakken.