jeans

Skinny heren jeans

Een skinny jeans is een jeans die eigenlijk nog strakker rond de benen zit dan een slim fit. De pijpen lopen strak naar de enkel en de pasvorm is smal. De skinny jeans zien we de laatste jaren ook steeds vaker terug in het modebeeld voor mannen. De skinny jeans van Jack & Jones, Mango, Scotch & Soda en River Island zijn perfect voor een casual street style look.

sorteren

97 resultaten

Heren skinny jeans

De skinny is een fit binnen de heren jeans. De skinny fit jeans staat voornamelijk bekend om zijn toelopende pijpen en strakke pasvorm. De skinny jeans is een steeds terugkerende modetrend op het gebied van jeans, en ook voor de heren is deze jeans niet meer weg te denken uit het modebeeld. De skinny fit is echt voor de liefhebbers, maar mag zeker niet ontbreken in onze grootste online denimcollectie. De skinny jeans komt sterk overeen met onze slim fit jeans, waar de skinny vaak nog net wat meer nauw aansluitend is dan een slim fit.

Skinny jeans van topmerken

De skinny jeans van River Island en Topman zijn het meest populair in onze collectie en zijn al verkrijgbaar vanaf 40 euro. De skinny jeans van deze merken geven je echt die Engelse streetstyle look. Daarnaast hebben we skinny jeans in onze denim collectie van merken als Jack & Jones en Replay.

De skinny fit denimlook

Benieuwd hoe je een skinny jeans draagt of kan combineren met de perfecte paar sneakers, neem dan een kijkje in ons magazine voor genoeg inspiratie om diverse denimlooks te creëren. Ben je toch niet helemaal zeker of de skinny fit wel wat voor jou is, je kunt bij Wehkamp gratis retourneren wanneer jij dat wilt. Dus je kunt de skinny jeans rustig thuis passen en kijken of deze fit je bevalt.