jeans

Heren tapered jeans

Een tapered fit jeans is een vorm van een slim fit jeans. Het verschil is dat deze jeans een lager kruis heeft en een stuk ruimer zit op de bovenbenen, pas vanaf de knieën lopen de pijpen taps toe. G-star RAW en PME Legend heeft een aantal tapered fit jeans in hun collectie die geschikt zijn voor bijna alle type mannen.

sorteren

82 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Tapered fit jeans heren

In 1873 ontwikkelden kleermaker Jacob Davis en verkoper Levi Strauss een speciale broek voor werklui, van een sterke, haast onverslijtbare stof. Op cruciale plekken werd de broek verstevigd met spijkertjes, de zogenaamde rivets. Dit beroemde 'werklui' verleden van de jeans heeft altijd gezorgd voor een stoere, onafhankelijke en nonchalante stijl. Maar de jeans is inmiddels ook volledig geaccepteerd als stijlvol, fashionable, trendy en formeel kledingstuk. Relatief nieuw in de jeans voor mannen is de tapered jeans. Dit model heeft pijpen die naar de onderkant smal toelopen. Door die speciale pasvorm krijgt de jeans een nonchalante, stoere look.

Tapered fit herenjeans voor alle stijlen

Tapered fit jeans draag je zoals jij dat wilt. Je draagt ze klassiek met een overhemd en colbert. Creëer een preppy stijl met bretels, geruite blouse en veterschoenen of kies voor relaxed casual met denim overhemd en stoere boots. Naast de populaire verwassen jeans zijn er tapered fit jeans voor heren in allerlei wassingen, kleuren en stijlen. Afhankelijk van het seizoen vind je de herenjeans in zwart, navy, donkergroen, lichtblauw en ook in zwaar gebleekte, bijna witte denim. De tapered fit jeans stijlen variëren van clean cut tot uitgewerkt met zakken, kniestukken en damaged en repaired details. Tapered fit jeans voor mannen zijn verkrijgbaar in verschillende fits, variërend van slim fit tot regular en loose fit.

Tapered fit herenjeans: elke dag van de week

Je tapered fit jeans past bij elk moment van de week en bij elke stijl. Draag jij het liefst pure, onbewerkte 'raw' denims of kies je voor heavy used en destroyed? Misschien ben je fan van zwaar gebleekt, grijs of zwart? Bekijk onze tapered fit jeans en laat je inspireren door de stijlen van bekende jeansmerken zoals G-Star RAW, Jack & Jones, Nudie Jeans en America Today.