jeans

Heren jog denim

De jog denim is razend populair. Het is een jeans gemaakt van zachte jogging stof en hierdoor extreem comfortabel. De jog denim is net als normale jeans uitgevoerd in diverse fits en wassingen en verk ...

35 resultatensorteren op
aanbevolen

Heren jog denim

Een jog denim, ofwel een jogging jeans, is de nieuwste innovatie op het gebied van jeans. De broek is gemaakt van een jogging stof met een denim uiterlijk. De broek ziet er uit als een jeans, maar voelt als een sweatpants. De jog denim is meestal voor een groot deel gemaakt van soepel katoen met daar doorheen geweven elastaan, zodat de broek lekker stretchy wordt. De jog denims in onze collectie komen in diverse fits en wassingen.

Jog denim van topmerken

Veel denimmerken hebben tegenwoordig een jog denim opgenomen in hun collectie. Zo heeft Jack & Jones o.a. hun bekende “Tim” jeans ook uitgebracht in een jog denim variant. Cars heeft ook een grote keuze aan jog denims in diverse wassingen. De C&A en de WE gaan voor ultiem comfort en hebben ook een ruim assortiment in hun collectie. De jog denim is nog maar een nieuwkomer, maar nu al niet meer weg te denken uit onze grootste online denimcollectie.

Joggjeans, joggers, jog denim

De jog denim kent inmiddels vele benamingen binnen de denimmarkt. Zo kennen we joggjeans, welke exclusief gebruikt wordt door Diesel, die officieel één van de eerste merken was met deze innovatieve jeans. Daarnaast kennen we de Jogger, jog jeans en jogger denim. Zo kent elk merk wel zijn eigen benaming voor deze comfortabele jeans, maar duiden wij deze jeans aan als een Jog denim.