jeans

Heren jog denim

De jog denim is nog maar kort in onze collectie te vinden en nu al razend populair. Het is een jeans gemaakt van zachte jogging stof en hierdoor extreem comfortabel. De jog denim is net als normale jeans uitgevoerd in diverse fits en wassingen en verkrijgbaar van merken als Cast Iron en WE fashion. De jog denim is een ideale combinatie comfort en er toch gekleed uit zien.

44 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Heren jog denim

Een jog denim, ofwel een jogging jeans, is de nieuwste innovatie op het gebied van jeans. De broek is gemaakt van een jogging stof met een denim uiterlijk. De broek ziet er uit als een jeans maar voelt als een sweatpants. De jog denim is meestal voor een groot deel gemaakt van soepel katoen met daar doorheen geweven elastaan, zodat de broek lekker stretchy wordt. De jog denims in onze collectie komen in diverse fits en wassingen.

Jog denim van topmerken

Veel denimmerken hebben tegenwoordig een jog denim opgenomen in hun collectie. Zo heeft Jack & Jones o.a. hun bekende “Tim" jeans ook uitgebracht in een jog denim variant. Cars heeft ook een grote keuze aan jog denims in diverse wassingen. De C&A en de WE gaan voor ultiem comfort en hebben ruim 30+ jog denims in hun collectie opgenomen, welke al te verkrijgen zijn vanaf 29,90. De jog denim is nog maar een nieuwkomer, maar nu al niet meer weg te denken uit onze grootste online denimcollectie.

Joggjeans, joggers, jog denim

De jog denim kent inmiddels vele benamingen binnen de denimmarkt. Zo kennen we joggjeans, welke exclusief gebruikt wordt door Diesel, die officieel één van de eerste merken was met deze innovatieve jeans. Daarnaast kennen we de Jogger, jog jeans en jogger denim. Zo kent elk merk wel zijn eigen benaming voor Joggjeans, maar duiden wij deze jeans aan als Jog denim. De jog denim is er niet meer alleen voor heren maar kent nu ook dames en kindervarianten van verschillende merken. Voor iedereen is deze extreem comfortabele jeans nu beschikbaar bij Wehkamp.