jassen

Heren tussenjassen

De tussenjas is de ideale jas om te overbruggen tussen zomer en winter, niet te warm en niet te koud. De tussenjas vind je in diverse modellen en van verschillende materialen. Kies voor een variant me ...

79 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tussenjassen voor heren

We kennen veel periodes in Nederland waar het eigenlijk te warm is voor je winterjas maar te koud voor je nieuwe zomerjas, dit is het moment dat een tussenjas goed van pas komt. Een tussenjas kan zowel een parka zijn als een leren jack, het ligt sterk aan het materiaal van de jas. De tussenjas mag niet te dik gevoerd zijn, waterdicht is vaak ook handig en het model is vaak een jack. Een tussenjas is zoals de naam zegt voor tussenperiodes, en dus is tussenjas voornamelijk een benaming voor het gebruiksmoment van de jas.

Leren jassen, spijkerjassen en parka’s

We hebben een ruime collectie tussenjassen met leren jassen, spijkerjasjes, parka’s en softshell jacks. We hebben tussenjassen in alle prijsklassen en je kunt al een tussenjas vanaf 19,95 verkrijgen. De merken G-star RAW en WE Fashion hebben elk seizoen weer een grote collectie tussenjassen voor scherpe prijzen.

Een tussenjas voor elke man

Onze collectie heeft voor elke man een passende tussenjas. Ben je je meer van de casual kleding dan hebben we comfortabele tussenjassen van Superdry en Mango Man, maar ook voor na je werk hebben we formelere tussenjassen van o.a. POLO Ralph Lauren.