jassen

Heren ski jassen

131 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ski-jacks voor heren

Flitsend de piste op en af doe je in een goed ski-jack dat beschermt en isoleert. Ski-jacks zijn moderne, hightech kledingstukken met allerlei extra functies, die ervoor zorgen dat jij volop van je ski- of snowboardvakantie kunt genieten. Niet alleen moeten ski-jacks water, sneeuw en vuil kunnen verdragen, ook moet de stof bestand zijn tegen valpartijen. Daarnaast moeten ze lichtgewicht en comfortabel zijn - niets mag die afdaling de weg zitten - en snel drogen. Uiteraard moeten ski-jacks er ook gewoon goed uitzien.

Ski-jacks: alleskunners

Kortom: ski-jacks moeten nogal wat kunnen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle extra's die moderne wintersportliefhebbers van ze verwachten. Denk aan sneeuwvangers, handenwarmers, praktische koorden voor skipassen en afsluitbare zakken voor waardevolle spullen zoals portemonnee, MP3-speler en telefoon. Bij wehkamp vind je een uitgebreide collectie mooie, opvallende en technisch geavanceerde ski-jacks voor mannen, waarmee je een goed figuur slaat op elke piste, van St. Moritz tot Val Thorens.

Opvallende ski-jacks voor heren

Verslaafd aan adrenaline-kicks of ben je een rustige sneeuw-genieter? Ga op zoek naar een herenski-jack dat past bij jouw stijl en wensen. Afhankelijk van het merk en van de laatste trends vind je ze onder andere met strakke grafische prints, met ruiten, strepen en kleurvlakken. Opvallende ski-jacks zorgen ervoor dat je wintersportgenoten je al van veraf zien aankomen. Uiteraard zijn er ook altijd mooie uni jacks in minimalistische, cleane designs te vinden. Kies je favoriet en investeer in een goed herenski-jack, bijvoorbeeld van Burton, Protest, O'Neill of Icepeak.