Fair fashion

Nudie Jeans

Nudie Jeans is rock & roll. Maar wel duurzame rock & roll. Nudie Jeans gebruikt voor de productie van hun jeans namelijk alleen maar 100% biologisch katoen, die ze samen met hun leveranciers ontwikkelen. Daardoor is Nudie Jeans in staat om precies de jeans te maken die ze voor ogen hebben. Jeans die aanvoelen als een tweede huid en bij elke draagbeurt meer karakter krijgen.

sorteren

24 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Nudie Jeans

Ben jij een echte jeans lover en wil je dat jouw jeans op een zo’n eerlijk mogelijke manier wordt geproduceerd dan is het merk Nudie Jeans echt wat voor jou. Bij Nudie jeans is alles duurzaam geproduceerd en halen ze hun inspiratie uit de deze passie, catwalk trends zijn daarbij uit den boze.

Jeans is een lifestyle

Zelf zien zij het weg gooien van een afgedragen jeans als het verliezen van een goede vriend. Geen enkele stof wordt mooier naarmate je het draagt dan denim hoe langer je het draagt hoe authentieker en unieker ze worden. Hierdoor ontstaat een jeans die voelt als en tweede huid en je persoonlijke karakter toont.

Gratis verzending en retour

Bij wehkamp is het mogelijk om al vanaf 20 euro je nieuwe Nudie Jeans te laten bezorgen waar en wanneer je wilt. Zo kun je in alle rust je niet spijkerbroek passen zonder daar eerst voor in de rij te hoeve staan. Mocht je nu toch niet helemaal te vrede zijn over bijvoorbeeld de maat of kleur dan kun je de jeans gewoon gratis bij jou thuis laten ophalen door een retour afspraak te maken via je wehkamp account of je pakket bij een van de DHL punt te brengen.