Basics

Sportbasics heren

89 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sportbasics

Als je gaat sporten draag je graag kleding die je prestaties verbetert en je comfort verhoogt. Je gaat het liefst voor soepele stoffen met optimale bewegingsvrijheid. Deze moeten lekker zacht zijn, goed ademen en nergens irriteren. Je kiest graag voor bekende merken, omdat je vertrouwt op hun kwaliteit. In de collectie sportbasics vind je snel een goede sportoutfit. Wehkamp heeft de mooiste basisstukken van topmerken voor je. Dit is sportkleding waarin je zorgeloos tot het uiterste kan gaan. Ook perfect voor bankhangen.

Basic sportkleding voor heren

In het assortiment sportbasics vind je in een mum van tijd een complete sportoutfit. Kies een mooie sweater, een warm vest of een luchtig T-shirt uit de collectie sportbovenkleding heren. Zoek er een zachte joggingbroek of een soepele short bij uit de categorie sportbroeken heren. Goed herensportondergoed is ook essentieel, net als speciale sportsokken. Hiermee zorg je voor voldoende ventilatie en voorkom je irritatie.

Alles wat je nodig hebt om lekker te sporten

Weinig modetakken zijn zo in beweging als die van sportkleding. Continu zijn er nieuwe ontdekkingen op het gebied van modellen en materialen. Veel sportkleding is ook uitbundig gekleurd. Hou jij het liever lekker simpel? Dan is de collectie sportbasics van wehkamp jou op het lijf geschreven. Die biedt je alles wat je nodig hebt om lekker te sporten: niets meer, niets minder.

Geen tijd voor de sportwinkel? Voor 23:59 uur sportbasics bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.