Herenmode

Antony Morato

Het merk “Antony Morato" heeft zijn wortels in de Italiaanse stijl en cultuur en is voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën en trends. Antony Morato luistert naar de klant en vertaalt dit naar een originele collectie voorzien van aparte prints en details. Dit is bijvoorbeeld terug te zien aan de sneaker die gekenmerkt wordt door ritsjes aan de zijkant.

sorteren

133 resultaten

Antony Morato

Antony Morato is opgericht in 2007 door de toen 27 jarige Lello Caldarelli die nog steeds werkzaam is bij het merk. Door de Italiaanse roots die het merk heeft en de vele reizen die ter inspiratie worden gemaakt ontstaat er een inspirerende collectie en spreekt hiermee een jonge generatie aan. Deze generatie heeft verstand van mode en hecht waarden aan een goede prijs kwaliteit verhouding.

Jonge generatie

De producten van Antony Morato hebben een goede fit die past bij deze doelgroep. Met de collectie van Antony Morato creëert de man een eigenstijl met een goede prijs kwaliteit verhouding. De man kan zich geheel stijlen in Antony Morato door de ruime collectie van wehkamp.

Van sweater tot sneakers

Wehkamp biedt een ruime keuze aan Antony Morato artikelen zo kun je terecht voor een mooie sweater of stoere sneaker. Antony Morato weet zijn collectie goed te onderscheiden door veel gebruik te maken van mooie afwerkingen en opvallende details. Vooral bij de schoen is het ritsje een toon aangevend detail. Naast schoenen heeft merk een mooie slim fit of skinny jeans vaak voorzien is van details, zoals een ripped effect of opvallende wassing. Heb je even geen zin in een jeans kies dan een van de heerlijk zachte sweatpants met bij passende sweater of sweatvest.

Gratis bezorging & retouren

Bij wehkamp kun je gebruik maken van de gratis bezorg service vanaf 20.-. Met deze service komen wij je nieuwe aankopen gratis bezorgen waar en wanneer je wilt. Ben je nog niet helemaal overtuigd van je aankopen maakt dan gebruik van onze gratis retour service.