herenmode

Sporttassen voor heren

77 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sporttas heren als onmisbaar item

Ga je regelmatig naar de sportschool, dan is een sporttas voor heren een must-have. Zoek jij een tas waarin je jouw handdoek, sportbenodigdheden en water kunt meenemen? Dan zit je bij Wehkamp goed, met een ruim assortiment waar jij zeker je favoriete fitnesstas, voetbaltas of andere gymtas voor heren vindt. Van een rugzak die je gemakkelijk op je rug draagt bij het fietsen tot een schoudertas waar lekker veel in kan.

Wat is de beste sporttas voor heren?

Als je een sporttas kopen gaat, dan kies je het liefst meteen de juiste. Wat is de beste tas voor jou? Dat ligt aan welke sport je beoefent, je stijl en ook aan je budget. Daarom heeft Wehkamp een sporttas voor iedere sporter, van een gemakkelijk mee te nemen kleine sporttas tot een sporttas van 60 liter waar ballen voor het hele team in kunnen.

Welke verschillende sporttassen voor heren vind je bij Wehkamp?

Wehkamp heeft een ruim assortiment sporttassen van kwaliteit. Het is immers een onmisbaar accessoire dat intensief gebruikt wordt. Dan wil je niet met een onhandige tas lopen sjouwen of met een tas die niet bij je past. Met een sporttas van goede kwaliteit, zoals een Nike sporttas, laat je zien dat je een professionele sporter bent. Bovendien moet je tas tegen een stootje kunnen.

Van voetbaltas tot fitnesstas

Voor iedere sport is de juiste sporttas te vinden bij Wehkamp. Bijvoorbeeld een tas om mee te nemen naar de sportschool, waar alles in past maar die ook niet in de weg staat tussen de apparaten, of een sporttas waaruit je zo een aantal reserveballen haalt en die je eenvoudig meeneemt naar de tennisbaan. Dankzij de stevige en verstelbare riemen en schouderbanden draag je je tas zoals jij wilt.

Een grote sporttas of kleine sporttas?

Vereist jouw sport dat je extra materiaal meeneemt, dan is het fijn om een wat ruimere gymtas voor heren mee te kunnen nemen. Zoals een tas voor coaches en teamspelers, waar de benodigdheden voor het hele team in passen. Ga jij liever voor een compact model, dat je eventueel ook voor andere activiteiten gebruikt? Bij Wehkamp kun je een sporttas kopen van precies de goede grootte.

Op zoek naar een merk sporttas?

Ook sporttassen van de bekendere sportmerken vind je bij Wehkamp. Zo hoef je niet van je favoriete merk af te stappen en neem je naar je sportactiviteit een Adidas of Hummel sporttas mee. Naast merken die een bepaalde kwaliteit garanderen, vind je ook tassen gemaakt van de mooiste materialen, zoals een sporttas van leer.

Koop jouw sporttas voor heren bij Wehkamp!

Heb je een mooie sporttas in zwart gevonden? Door direct jouw favoriete sporttas te kopen, heb je hem vóór de volgende sportdag al in huis en kunnen jouw bidon, telefoon en sportbenodigdheden weer in stijl mee naar je work-out.