POP top teaser image

C&A jeans voor heren

69 Resultaten
Nieuwste collectie

69 Resultaten

Verschillende broeken voor heren van C&A

Korte broek, lange broek, stoere jeans in blauw of in een andere kleur nodig? Shop het van C&A! Draag je graag een wijd uitlopende broek of juist een broek met smalle pijpen? C&A heeft het. Van een C&A stretch jeans voor heren tot een C&A heren jeans straight en van een skinny jeans voor heren van C&A tot een regular fit jeans. De C&A jeans broeken voor heren hebben lange pijpen, maar er is ook een aantal korte broeken van C&A verkrijgbaar.

Grijze, zwarte of blauwe C&A heren jeans

Misschien denk je bij een jeans meteen aan de kleur blauw, maar toch hoeft een jeans niet per se deze kleur te hebben. Naast blauw zijn de C&A heren jeans namelijk ook verkrijgbaar in het zwart en grijs. Zeker wanneer je vooral dit soort jeans draagt, is het erg leuk om af en toe van kleur te wisselen. Bovendien ziet een zwarte jeans er vaak nét iets netter uit dan een blauwe jeans, waardoor je de kleding die je draagt afstemt op verschillende gelegenheden. Trek bijvoorbeeld een zwarte jeans aan naar je werk en een blauwe jeans voor je vrije tijd.

Heel veel mode van C&A bij wehkamp

C&A, een afkorting die staat voor Clemens & August Brenninkmeijer, is een modemerk dat van alle markten thuis is. Zo shop je van C&A natuurlijk de broeken die op deze pagina staan, maar daarnaast heeft het merk veel meer kleding, zoals colberts en vesten in het assortiment. Zeker wanneer je op zoek bent naar betaalbare mode die kwalitatief goed is, zit je gebakken bij C&A. Shop dus vandaag nog je kleding van C&A bij wehkamp en wij zorgen ervoor dat je je nieuwe items morgen al kunt dragen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.