Sweatshorts voor heren

80 resultaten
nieuwste collectie

80 resultaten

Geniet van iedere work-out in een sweatshort voor heren

Wil jij graag aan je conditie werken? Dat doe je natuurlijk in de meest comfortabele korte sweatshort voor heren! De korte sportbroek is perfect voor de zomerse work-outs en trainingssessies in de sportschool, waarbij je je lekker in het zweet wilt werken. Kies je favoriete model, kleur en merk, waaronder America Today en Cars. Ons ruime assortiment biedt passende sportkleding voor iedere sporter.

Waarom kiezen voor een korte sportbroek

Sommige sporters zweren bij lange broeken. Het is waar: het materiaal waarvan de meeste lange sportbroeken zijn gemaakt, zorgt voor een optimale vochtafdrijving waardoor de kleding je zo koel en droog mogelijk houdt. Toch is de echte kanjer die je koel houdt tijdens het sporten je huid. Zonder een extra laagje zal het zweet snel verdampen. Een sweatshort is dan ook de perfecte keus voor de sportieve activiteiten op de warmere dagen of work-outs binnenshuis. Als jij van plan bent om in de zomer te trainen, kies je het beste uit de extra dunne sweatshorten voor heren. De korte sweatshort voor heren is de perfecte keus voor pittige trainingssessies, maar met het comfort dat het biedt, is het ook een geweldig kledingstuk voor een Netflixmarathon.

Welke sweatshort voor heren past bij jou?

We hebben je favoriete sportbroek in ons assortiment. Een sweatshort voor heren in blauw of een sweatshort voor heren in zwart is een veilige keus. Het past overal bij en vlekken van eventuele valpartijen zijn er gemakkelijk uit te wassen. Daarnaast kun je gaan voor een grijze, olijfkleurige of bruine sportbroek. We hebben ook prachtige lichte varianten in het assortiment, bijvoorbeeld in een ecru of pastel roze kleur. Het voordeel van de lichte kleuren is dat ze je wat koeler houden wanneer de zon op je schijnt. Let naast de kleur ook goed op het model. Als je buiten gaat sporten, is de kans groot dat je je sleutels en telefoon meeneemt. Overweeg dan een sweatshort voor heren met ritszakken. Heb je je eigen fitnesruimte in huis? Dan heb je een sweatshort voor heren met ritszakken waarschijnlijk minder hard nodig. Als je niet al te lang bent, kies je het beste voor een wat korter model. Korte broeken die tot aan de knie reiken, kunnen je optisch korter doen lijken. Deze broeken zijn wel weer een goede keus voor de wat langere mannen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.