Hemoclin Aambeienspray - 35 ml

  HemoclinAambeienspray - 35 ml

  11.49
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hemoclin Aambeienspray - 35 ml

  Hemoclin Aambeienspray - 35 ml wordt toegepast bij uitwendige aambeien en anale ongemakken, zoals gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. Aambeien en andere anale ongemakken komen veelvuldig voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling.  Wat je moet weten voor gebruik
  Het gebruik van Hemoclin Aambeienspray heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Bij aanhoudende last van aambeien of overmatig bloedverlies, neem eerst contact op met jouw arts. Er is geen interactie met andere medicaties bekend.

  Gebruik
  Voor de behandeling van uitwendige aambeien en andere anale ongemakken (zoals jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid):
  Minimaal tweemaal per dag aanbrengen rondom de anus gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid.

  Ter voorkoming van anale kloofjes en infecties:
  Aanbrengen rondom de anus voor en na iedere stoelgang.

  Gebruik Hemoclin Aambeienspray zo vaak je wenst, iedere keer dat je uitwendige anale ongemakken (zoals irritatie, jeuk, branderigheid en gevoeligheid) ervaart of wenst te behandelen.

  Ingrediënten:
  Aqua, Aloë barbadensis, Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Hamamelis virginiana, PEG-8, Xanthan Gum, Galactoarabinan Methyl Diisopropyl Propionamide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Hydrogen Phosphate 12H2O, Sodium Dihydrogen Phosphate 2H2O, Parfum (Cucumis sativus fruits).
  *2QR

  Actieve werkstoffen
  Hemoclin Aambeienspray is effectief in het behandelen van anale ongemakken zoals aambeien, jeuk, irritatie en branderigheid. De spray biedt snelle verkoelende verlichting van uitwendige aambeien en andere anale ongemakken.
  1. Hemoclin Aambeienspray bevat een natuurlijke vloeistof gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Dit werkzame bestanddeel is afkomstig van de Aloë barbadensis plant (Aloë vera). 2QR blokkeert het nestelen van schadelijke bacteriën, ondersteunt het natuurlijke genezingsproces en verzorgt het weefsel.
  2. Aqua hamamelidis (Hamameliswater) werkt verkoelend en verzachtend.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Waarschuwingen
  Hemoclin aambeien spray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Houder onder druk. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik.

  Bewaren
  Hemoclin aambeienspray gebruiken op kamertemperatuur. Bewaren op een koele en veilige plek. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum vertoond op de bovenzijde van de tube en op het doosje.

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking