Hemoclin Aambeiengel applicator - 45 ml

  HemoclinAambeiengel applicator - 45 ml

  18.29
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hemoclin Aambeiengel applicator - 45 ml

  Hemoclin Aambeiengel applicator - 45 ml wordt toegepast bij inwendige (en uitwendige) aambeien en anale ongemakken, zoals gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. Aambeien en andere anale ongemakken komen veelvuldig voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling. De natuurlijke gel met de gepatenteerde Bio-actieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygiënisch aan te brengen.  Wat je moet weten voor gebruik
  Het gebruik van Hemoclin Aambeiengel heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Bij aanhoudende last van aambeien of overmatig bloedverlies, neem eerst contact op met jouw arts. Er is geen interactie met andere medicaties bekend.

  Gebruik
  Voor de behandeling van aambeien en anale ongemakken, zoals gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid:
  Minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid. 

  Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes:
  Aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang.

  Hemoclin aambeiengel dient niet langer dan 30 dagen in één behandelingsperiode te worden gebruikt.

  Ingrediënten:
  HemoClin® Gel bevat natuurlijke gel gebaseerd op het gepatenteerde bio-active 2QR-complex, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. Dit product bevat geen irriterende chemische stoffen en geen stoffen van dierlijke herkomst. Samenstelling: Aqua, Aloë barbadensis Gel, PEG-8, Xanthan gum, Betaine, Potassium phosphate, Laureth-9, Galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium hydroxide.
  *2QR

  Actieve werkstoffen
  Hemoclin aambeiengel is effectief in het voorkomen en behandelen van anale ongemakken zoals gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. De bio-actieve gel biedt snelle verlichting van aambeien, anale kloofjes en andere anale ongemakken. Het bio-actieve ingrediënt, genaamd 2QR, neutraliseert schadelijke bacteriën, ondersteunt het natuurlijke genezingsproces en verzorgt het weefsel. Hemoclin aambeiengel verschaft tevens een sterk smerende werking en vergemakkelijkt daarmee de stoelgang.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Waarschuwingen
  Hemoclin aambeien gel is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Houder onder druk. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik.

  Bewaren
  Hemoclin aambeiengel gebruiken op kamertemperatuur. Bewaren op een koele en veilige plek. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum vertoond op de onderzijde van de flacon en op het doosje.

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking