Help! Mijn oom is een inbreker en dat kostte me bijna het leven - Inge Bergh

  Inge BerghHelp! Mijn oom is een inbreker en dat kostte me bijna het leven

  14.95
  nog 6 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Help! Mijn oom is een inbreker en dat kostte me bijna het leven - Inge Bergh

  - Origineel verhaal dat leest als een trein - Grappig en tegelijkertijd razend spannend - Over een oom met een wel erg vreemde hobby Een bloedspannend verhaal waarin niets is wat het lijkt. Het zit Floor niet mee. Haar ouders moeten nog een week werken voor ze op vakantie kunnen vertrekken. Dus moet Floor gaan logeren bij haar oom. Oom Mark is een nerd, een rare snuiter en – heeft ze dat goed gehoord? – een inbreker! Floor krijgt het behoorlijk benauwd wanneer oom Mark haar meeneemt naar een verlaten kasteel. Gaat hij daar de boel leegroven? Of heeft hij andere plannen?
  lees meer

  Specificaties