Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt - Kluun
 • uitverkocht

  KluunHelp! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

  12.50
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt - Kluun

  Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Alles wat u nooit over zwangerschap en baby’s wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a. •Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. •Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal. •Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen. Kluun (Raymond van de Klundert, 1964) is vader van Eva, Roos en Lola. Hij debuteerde in 2003 met de hartverscheurende roman Komt een vrouw bij de dokter, waarover de pers schreef: ‘Ode aan de liefde’ (NRC), ‘Kluun weet je mee trekken en diep te raken’ (Marie Claire). Ook de vervolgroman De weduwnaar werd een bestseller. In het najaar van 2008 verscheen Klunen, de leukste columns, acties, blogs & andere vrolijke onzin van Kluun. ‘Supergeestig.’ Viva ‘Vlot geschreven, afwisselend praktisch, informatief, humoristisch en opbeurend.’ Bol.com ‘Mannelijke tegenhanger van Daphne Deckers.’ Esta

  Nederlandstalig - november 2014 - lifestyle
  lees meer

  Specificaties

  AuteursKluun
  Genre boekenGezondheid, Lichaam & Geest
  ISBN9789057592386
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2008
  EAN9789057592386
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.