Help! Ik ben zo depri... - J.C. van der Heide

  J.C. van der HeideHelp! Ik ben zo depri...

  18.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Help! Ik ben zo depri... - J.C. van der Heide

  HELP! IK BEN ZO DEPRI..
  Ieder mens wordt wel eens overvallen door sombere gevoelens. Bij de een duren die gevoelens een paar uur, een dag of een week; bij de ander kunnen ze maanden aanhouden, of jaar in, jaar uit voorkomen.
  In ‘Help! Ik ben zo depri…’ komen verhalen over depressie, angsten en fobieën in allerlei gradaties voor, en geeft therapeut Jan van der Heide aan wat de mogelijke oorzaken zijn. Daarnaast legt hij de nadruk op het voorkómen van depressies en het in balans brengen van die gevoelens. In heldere taal, en direct uit het leven gegrepen, is: ‘Help! Ik ben zo depri…’ een handleiding om depressieve gevoelens de baas te worden. HELP! IK BEN ZO DEPRI…
  lees meer

  Specificaties