Dagelijkse Broodkruimels Heel mijn hart

  17.99

  Heel mijn hart - Dagelijkse Broodkruimels

  Heel mijn hart: een krachtige oproep naar God om te helen wat gebroken is. Maar het is ook een lofuiting: met heel mijn hart wil ik de Heere loven. Deze twee situaties zijn totaal verschillend, maar komen in elk leven van een christen voor. In dit geschenkboekje komen ze samen. Het boek bevat teksten uit de Herziene Statenvertaling, voorzien van een eigentijdse vormgeving. Dit is een boekje om uit te delen ter bemoediging en om te genieten van de vreugde van het kennen van God. Een prachtig vormgegeven cadeauboek om eindeloos doorheen te struinen! Heel mijn hart is een uitgave in samenwerking met DagelijkseBroodkruimels
  lees meer

  Specificaties

  AuteursDagelijkse Broodkruimels
  Soort artikelChristelijk boek
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's96
  UitgeverRoyal Jongbloed
  Jaar van uitgifte2023
  ISBN9789065395337
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat