speelgoed
Hatchimals Hatchibabies Cheetree
 • Sale
 • -25%

  HatchimalsHatchibabies Cheetree

  69.9551.95je bespaart 18.-
  2 reviews
  Cheetree
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hatchimals Hatchibabies Cheetree

  Er zijn nieuwe Hatchimals eieren ontdekt!
  Bekend van het Hatchimals event met Meisje Djamilla, zijn de Hatchibabies eindelijk in Nederland!

  Voor het allereerst, kun je een jongen of een meisje uitbroeden! Om erachter te komen wat er in jouw magische ei zit, moet je Hatchibabie veel liefde geven. Als ze je horen, reageren ze met schattige geluiden. Hoe meer je met deze baby's speelt, hoe sneller ze klaar zijn om uit te broeden! Plaats het ei op een tafel en zie het ei zelf bewegen! Als je regenboogogen door de schaal ziet schijnen, weet je dat jouw Hatchibabie klaar is om uit te komen - maar daar heeft Hatchibabie jouw hulp bij nodig niet! Wrijf het ei om ze aan te moedigen.

  Als HatchiBaby uit het ei komt, zullen hun grote, van kleur veranderende ogen je vertellen hoe ze zich voelen. Het snaveltje beweegt en Hatchibabie schommelt heen en weer van plezier. In het ei zitten ook nog vier interactieve accessoires verborgen: een rammelaar, een fles, een haarborstel en een knuffelvriendje! Gebruik ze om je baby te voeden, boeren, kietelen en knuffelen!

  Hoe meer je speelt, des te meer reacties je ontgrendelt! Leer je baby praten of nieuwe games te spelen, zoals "kiek-a-boe!" Het beste is: deze Hatchimals blijven voor altijd baby's!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  5

  100% raadt dit product aan

  toegevoegd aan winkelmand