Hatchimals CollEGGtibles Secret Surprise
 • Uitverkocht

  HatchimalsCollEGGtibles Secret Surprise

  12.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Hatchimals CollEGGtibles Secret Surprise

  De ultieme unbox-ervaring van Hatchtopia is er! Met de Hatchimals CollEGGtibles Secret Surprise Playset kun je eindeloosw unboxen en je eigen Hatchopia-scène bouwen. Bomvol leuke verrassingen om te ontdekken en meerdere lagen EGGcitement, je weet vantevoren niet welk Hatchtopia-thema je onthult. Begin met het uitbroeden van de bovenste laag om drie exclusieve CollEGGtibles-personages te onthullen in de drie compartimenten! Draai vervolgens om het bovenste stuk van het ei te verwijderen en zoek verborgen papercraftversieringen en stickers om je scene uit te bouwen! Tot slot, draai het midden om een ​​laatste laag verrassingen in de bodem van het ei te onthullen en ontdek drie unieke accessoires voor je schattige nieuwe CollEGGtibles-vrienden! Klik de stukken van het ei weer op elkaar en versier je scène.

  Bevat: 3 Hatchimals CollEGGtibles, 1 geheime verrassingsspeelset, 3 accessoires, 1 stickervel, 3 perforeer Papercraft-bladen, 1 instructieblad

  - ULTIEME ERVARING: De Hatchimals CollEGGtibles-speelset met geheime verrassing is de droom van elke fan! Deze set heeft 3 lagen vol met verborgen verrassingen. Je weet pas welk thema je set bevat als je de eieren laat uitkomen!
  - BOORDEVOL VERRASSINGEN: Het ei heeft 3 verborgen lagen met 3 exclusieve Hatchimals CollEGGtibles-personages, een stickervel, een decor en 3 unieke accessoires die bij het thema passen!
  - VERHALEN VERTELLEN: Als je alle verrassingen hebt ontdekt, kun je het decor versieren en het thema tot leven brengen. Met de papieren decoraties, de poses van de personages en de accessoires kun je je eigen verhaal van de Hatchimals CollEGGtibles vertellen!
  - De Hatchimals CollEGGtibles-speelset met geheime verrassing is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Ontdek en verzamel alle sets om je verzameling compleet te maken!
  lees meer

  Specificaties