Hatchimals CollEGGtibles Pixies
 • -20%

  HatchimalsCollEGGtibles Pixies

  9.957.95je bespaart 2.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hatchimals CollEGGtibles Pixies

  Hatchimals CollEGGtibles Pixies: Er zijn nieuwe vriendjes aangekomen in Hatchtopia! Maak kennis met de Hatchimals Pixies. Pixies komen uit vier verschillende glitter eieren. Kies jij een Pixie uit Crystal Canyon, Polar Paradise, Wishing Star Waterfall of Glittering Garden?

  Binnenin elk glimmend ei zitten drie Pixie-accessoires verstopt! Pixies zijn stralen van top tot teen! Ze hebben magische glittervleugels die echt fladderen. Pixies zijn super stijlvol, met kleurrijk sprankelend haar en fantastische outfits geïnspireerd op hun Hatchtopia Hangouts! Wanneer Pixie haar accesoires niet gebruikt, dan bewaar je ze in de bodem van het ei of op het meegeleverde Pixie-bed.

  Om je Pixie uit te broeden, houd je het grote ei in je handpalm en warm je hem op totdat het paarse hart roze kleurt. Druk het ei voorzichtig in om de schaal te kraken en ontdek welke Pixie erin zit.

  Er zijn in totaal acht verschillende Hatchimals Pixies om te verzamelen. Wie zul jij vasthouden, uitbroeden en liefhebben?

  - 3 VERRASSINGSACCESSOIRES EN PIXIEBEDJE: elke Pixie wordt geleverd met 3 verrassingsaccessoires die je onder in het ei kunt bewaren. Laat je ei uitkomen en ontdek welke accessoires het zijn! In het ei vind je ook een Pixiebedje en een displaystandaard om op meer manieren te spelen
  - FLADDERENDE GLITTERVLEUGELS: Pixies zijn net zo kleurrijk als hun eieren! Elke pop heeft schitterend haar, een stijlvolle outfit, een beweegbaar hoofd en magische glittervleugels die fladderen! Welke Pixie wordt jouw favoriet?
  - LAAT GLANZENDE EIEREN UITKOMEN : Er zijn 4 verschillende Hatchimals Pixies-eieren beschikbaar! Houd het ei vast en wrijf over het paarse hart totdat het roze wordt. Druk de schaal voorzichtig naar beneden om te ontdekken welke perfecte Pixie er in zit!
  - De verzamelbare Hatchimals Pixies-minipoppen zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Broed ze uit en ontdek de magie van Hatchimals Pixies!
  lees meer

  Specificaties