Hatchimals Colleggtibles 4 pack - seizoen 6
 • Sale
 • -23%

  HatchimalsColleggtibles 4 pack - seizoen 6

  12.959.95je bespaart 3.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hatchimals Colleggtibles 4 pack - seizoen 6

  Er is een nieuw seizoen Hatchimals CollEGGtibles ontdekt, De Royals zijn aangekomen in Hatchtopia met nieuwe verrassingen! In ieder koninklijk glitter ei zit een verborgen accessoire verstopt. Royal Rare Mermals dragen metalen kronen; limited edition Glitter Salon-CollEGGtibles hebben echt haar; Er zijn zelfs ultra-zeldzame Princess Pairs van Royal Twins gespot! Houd je ei in de palm van je hand. Wrijf het purperen hart tot het roze wordt, druk zachtjes naar beneden om de schaal te krakken en ontdek welke Hatchimal jij gehatchet hebt! Er zijn 100 karakters om te sparen, Wlke Hatchimal Hatch jij? Hatchimals CollEGGtibles 4 Pack - Season 6

  - ACCESSOIRE IN ELK EI: Kleed je Royal Hatch en Royal Snow Ball CollEGGtibles glamoureus aan. In elk koninklijk CollEGGtibles-ei vind je een CollEGGtible en een accessoire! Combineer er op los met de accessoires van al je nieuwe vriendjes!
  - VERZAMEL ALLE 100 PERSONAGES: Er zijn 100 CollEGGtibles om uit te laten komen, te versieren en te verzamelen. Laat klassieke personages, zeldzame Royals, superzeldzame en limited edition personages uit hun ei kruipen! Breid je verzameling uit met Mermal Royals, Royal Treasures, Glitter Salon of Princess Pairs
  - LAAT 3 KONINKLIJKE EIEREN UITKOMEN: Eén personage is al uitgekomen! Laat de 3 glanzende eieren uitkomen en voeg de Hatchimals Royals toe aan je verzameling. Houd het ei vast en wrijf over het paarse hart totdat het roze wordt. Druk de schaal voorzichtig in om kennis te maken met je nieuwe vriendje. Welke Royal zit er in jouw ei?
  - Het Hatchimals CollEGGtibles Royal multipack is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Vier het Royal Snow Ball met het Hatchimals CollEGGtibles Royal multipack!
  lees meer

  Specificaties