Hatchimals CollEGGgtibles 12 Pack Carton - Season 6

  HatchimalsCollEGGgtibles 12 Pack Carton - Season 6

  24.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hatchimals CollEGGgtibles 12 Pack Carton - Season 6

  Er is een nieuw seizoen Hatchimals CollEGGtibles ontdekt, De Royals zijn aangekomen in Hatchtopia met nieuwe verrassingen! In ieder koninklijk glitter ei zit een verborgen accessoire verstopt. Royal Rare Mermals dragen metalen kronen; limited edition Glitter Salon-CollEGGtibles hebben echt haar; Er zijn zelfs ultra-zeldzame Princess Pairs van Royal Twins gespot! Houd je ei in de palm van je hand. Wrijf het purperen hart tot het roze wordt, druk zachtjes naar beneden om de schaal te krakken en ontdek welke Hatchimal jij gehatchet hebt! Er zijn 100 karakters om te sparen, Wlke Hatchimal Hatch jij? CollEGGgtibles 12 Pack Carton - Season 6

  - 12 HATCHIMALS OM TE ONTDEKKEN: Met het 12-pack juwelendoosje kun je snel je verzameling Hatchimals Royals uitbreiden. Er zijn 10 eieren en 2 personages uit het ei, waaronder een van de 8 Mer-Pandors. Welke figuren zitten er in jouw eieren?
  - EIERDOOSJE/JUWELENDOOSJE: Het eierdoosje met glitter is de mooiste manier om je Hatchimals neer te zetten en mee te nemen. Open het deksel om je personages te laten zien of sluit het om ze mee te nemen. Onder in het doosje vind je een geheime opbergplek voor al je accessoires!
  - ACCESSOIRE IN ELK EI: Kleed je Royal Hatch en Royal Snow Ball CollEGGtibles glamoureus aan. Elk Royal-ei bevat een accessoire! Combineer er op los met de accessoires van al je nieuwe vriendjes!
  - Hatchimals CollEGGtibles zijn het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Wie zit er in jouw dozijn-juwelendoosje?
  lees meer

  Specificaties