• uitverkocht

  Hasbro Gaming Speak Out Kids Tegen Ouders bordspel

  29.99je bespaart 6.-
  35.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Hasbro Gaming Speak Out Kids Tegen Ouders bordspel

  Breng familie en vrienden bij elkaar voor heerlijk, hilarisch speelplezier met dit onuitsprekelijk grappige spel met het rare ‘ding’ in je mond! De spelers proberen verschillende zinnetjes te zeggen, maar door het maffe mondstuk kunnen ze hun mond niet dicht krijgen. Ouders pakken kaarten van de stapel met kaarten voor ouders. Daarop staan dingen die ouders tegen kinderen zouden kunnen zeggen, bijvoorbeeld "Deze speelkamer is gewoon een bende". Kinderen pakken van de stapel voor kids met dingen die kinderen zouden kunnen zeggen, bijvoorbeeld "Ik wil patat met appelmoes". De spelers lezen het zinnetje zo goed mogelijk voor aan hun teamgenoten, maar dat is nog helemaal niet zo makkelijk… terwijl de zandloper leegloopt en het mondstuk maakt dat ze bepaalde letters gewoon niet goed kunnen uitspreken! Het blijft lachen als de andere spelers proberen te ontcijferen wat hun teamgenoot in hemelsnaam probeert te zeggen. En ze moeten de zin goed raden om de kaart te verdienen. Het team dat aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft wint.

  Inhoud: 6 mondstukken voor kids, 4 mondstukken voor volwassenen, 200 dubbelzijdige kaarten (100 voor kids en 100 voor volwassenen), zandloper en spelregels.

  Leeftijd: vanaf 8 jaar. Voor 4-10 spelers.

  Let op: gebruik het mondstuk uitsluitend op de in de spelregels aangegeven manier en haal het zodra je beurt voorbij is uit je mond. Een onuitsprekelijk grappig spel. Leuk om met je familie te spelen.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)8
  Min. aantal spelers4
  Speeltijd (min)60
  Soort spelFamiliespel
  Batterij benodigd
  MerkHasbro Gaming
  EAN5010993411016
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.