Hartman tuintafel Sophie Studio (170x100 cm), Xerix
 • Uitverkocht

  Hartmantuintafel Sophie Studio (170x100 cm)

  649.95
  • Wit
  • Misty grey
  • Xerix
  (lxbxh) 170x100x75
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Hartman tuintafel Sophie Studio (170x100 cm)

  Deze Sophie Studio tuintafel van het merk Hartman is een strakke en moderne tafel voor in de tuin. De xerix kleurige tuintafel van 170 cm is geschikt voor vier tot zes personen en past perfect in een industriele tuinstijl. De tafel goed ogende tafel met een hoge kwaliteit. Schuif een paar mooie stoelen aan en je hebt een gezellige zithoek voor buiten.

  Materiaal van de tuintafel Sophie
  Deze tuintafel heeft een aluminium onderstel en een HPL tafelblad. HPL is een kunststof plaat die is samengesteld uit verschillende lagen die de tafel kras- en slijtvast maken. Daarnaast kan HPL goed tegen grote temperatuur schommelingen, waardoor de tafel erg geschikt is voor buiten.

  Hoe onderhoud je HPL?
  HPL is een materiaal dat je het beste kunt schoonmaken met een vochtige doek. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen of schuursponsjes. Mocht het materiaal na het schoonmaken van een vlek een doffe plek geven, maak het dan nogmaals schoon met Glassex of een azijnoplossing. Gebruik bij deze tafel geen middelen die wax bevatten en plaats hete voorwerpen altijd op een onderzetter.

  Afmetingen
  - Lengte: 170 cm
  - Breedte: 100 cm
  - Hoogte: 75 cm
  lees meer

  Specificaties