Hartman tuintafel (240x100 cm) Sophie Studio, Wit
 • Uitverkocht

  Hartmantuintafel (240x100 cm) Sophie Studio

  899.95
  • Misty grey
  • Wit
  (lxbxh) 240x100x75
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Hartman tuintafel (240x100 cm) Sophie Studio

  Deze Sophie Studio tuintafel van het merk Hartman biedt ruimte voor het hele gezin. De witte tuintafel van 240 cm is geschikt voor zes tot acht personen en hij is strak, modern en past perfect in een Scandinavische of basic tuinstijl. De tafel ziet er niet alleen mooi uit, maar hij is ook stevig en van hoge kwaliteit. Met een aantal stoelen rondom de tafel maak je een mooie eetplek voor buiten in de tuin.

  Materiaal van de tuintafel Sophie
  Deze tuintafel heeft een aluminium onderstel en een HPL tafelblad. HPL is een kunststof plaat die is samengesteld uit verschillende lagen die de tafel kras- en slijtvast maken. Daarnaast kan HPL goed tegen grote temperatuur schommelingen, waardoor de tafel erg geschikt is voor buiten.

  Hoe onderhoud je HPL?
  HPL is een materiaal dat je het beste kunt schoonmaken met een vochtige doek. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen of schuursponsjes. Mocht het materiaal na het schoonmaken van een vlek een doffe plek geven, maak het dan nogmaals schoon met Glassex of een azijnoplossing. Gebruik bij deze tafel geen middelen die wax bevatten en plaats hete voorwerpen altijd op een onderzetter.

  Afmetingen
  - Lengte: 240 cm
  - Breedte: 100 cm
  - Hoogte: 75 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie