Hartman tuinbank Sophie Yasmani, Wit/naturel
 • uitverkocht

  Hartmantuinbank Sophie Yasmani

  798.95
  Tuinbank
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Hartman tuinbank Sophie Yasmani

  Stijlvol en robuust. Dat is deze tuinbank Sophie Yasmani van het merk Hartman. De combinatie van een wit aluminium onderstel met een gerecycled teak houten zitting geeft de tuinbank een stoere en unieke look. Het frame heeft een H-vorm, wat zorgt voor extra stevigheid.

  Materiaal en onderhoud
  Deze tuinbank heeft een aluminium onderstel en een Teak houten zitting. Aluminium is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Als je jouw aluminium meubel twee keer per jaar reinigt, blijft het in topconditie.
  Teak is een duurzaam houtsoort. Het voelt zacht aan en is bestand tegen regen. Onbehandeld hout heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt langzaam een mooie zilvergrijze tint.

  Om de teakhouten meubelen in topconditie te houden is het belangrijk om de meubelen 1 of 2 keer per jaar te reinigen. Voor een natuurlijke uitstraling met de zilvergrijze tint is het voldoende het teak 1 keer per jaar schoon te maken met een teak cleaner. Als je de originele kleur wilt behouden is het goed om het hout twee keer per jaar met een beschermer te behandelen.

  Maak aluminium en teak hout nooit schoon met een hogedrukreiniger of een agressief schoonmaakmiddel. Pas daarnaast op met vuur, olie, vetten en hete voorwerpen. Mocht je de tuinbank afdekken met een tuinmeubelhoes, zorg er dan voor dat de bank kurkdroog is.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie