overzicht
Harman Kardon Citation 100 luidspreker grijs, Grijs
 • Win een reis

  Harman KardonCitation 100 luidspreker grijs

  299.-
  Grijs
  vandaag besteld, morgen in huis
  Win een exclusieve reis

  Win een exclusieve reis
  op 20 SEPTEMBER 2019. Harman Kardon Suites is een uniek zinnenprikkelend evenement in het Berlijnse boetiekhotel Das Stue. Win tickets en beleef deze ervaring samen met Harman Kardon, inclusief reis en accommodatie. Deze actie is geldig t/m 18 augustus 2019.

  Hoe werkt deze actie?
  Als je uiterlijk 18 augustus 2019 een deelnemend Harman Kardon product aanschaft en behoud. Hiervoor dien je de aankoop voor 24 augustus te registreren via onderstaande website. Hier lees je ook alle informatie en de actievoorwaarden. Deze actie is een initatief van - en verloopt volledig via - Harman Kardon.

  https://www.harmankardon.nl/suites

  Harman Kardon Citation 100 luidspreker grijs

  De Citation 100 is gemaakt van een wolblend die vuilafstotend en vlam vertragend is. De luidspreker heeft multi-room mogelijkheden door extra Citation-luidsprekers aan te sluiten die u ook weer los van elkaar kan gebruiken. Hij kan worden bediend vanaf een tablet of smartphone. Met de Citation 100 heb je toegang tot meer dan 300 muziekservices en high-definition streaming via geïntegreerde Chromecast. De Google Assistent biedt handige spraakbediening van uw Citation 100 voor handsfree gebruik overal in huis.

  Speel en bedien je muziek met je stem
  Gebruik je stem om je favoriete muzieknummers op te vragen en geniet van high-defintion muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

  Draadloos surround geluid
  Ga voor een volledige home theater surround ervaring met een enkele soundbar en optionle subwoofer en surround luidsprekers
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth

  toegevoegd aan winkelmand