overzicht
Harman Kardon CITASURRGRYEU Harman kardon Citation Surround, -
 • Win een reis

  Harman KardonCITASURRGRYEU Harman kardon Citation Surround

  449.-
  -
  vandaag besteld, morgen in huis
  Win een exclusieve reis

  Win een exclusieve reis
  op 20 SEPTEMBER 2019. Harman Kardon Suites is een uniek zinnenprikkelend evenement in het Berlijnse boetiekhotel Das Stue. Win tickets en beleef deze ervaring samen met Harman Kardon, inclusief reis en accommodatie. Deze actie is geldig t/m 18 augustus 2019.

  Hoe werkt deze actie?
  Als je uiterlijk 18 augustus 2019 een deelnemend Harman Kardon product aanschaft en behoud. Hiervoor dien je de aankoop voor 24 augustus te registreren via onderstaande website. Hier lees je ook alle informatie en de actievoorwaarden. Deze actie is een initatief van - en verloopt volledig via - Harman Kardon.

  https://www.harmankardon.nl/suites

  Harman Kardon CITASURRGRYEU Harman kardon Citation Surround

  De Harman kardon Citation Surround is gemakkelijk in gebruik, is draadloos en update de software automatisch. Daarnaast kun je hem ook combineren met de Citation Bar, Citation Sub en/of Citation Tower.

  Speel en bedien je muziek met je stem
  Gebruik je stem om je favoriete muzieknummers op te vragen en geniet van high-defintion muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

  Draadloos surround geluid
  Ga voor een volledige home theater surround ervaring met een enkele soundbar en optionle subwoofer en surround luidsprekers
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth

  toegevoegd aan winkelmand