zoekresultaten
Happy Horse Ronald McDonald kinderfonds knuffel 26 cm
 • korting
 • -18%

  Happy HorseRonald McDonald kinderfonds knuffel 26 cm

  15.9512.95je bespaart 3.-
  5 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Beurskoopjes
  Bekijk alvast onze beurskoopjes tijdens en na de Negenmaandenbeurs! Deze artikelen zijn extra scherp geprijsd tot en met 4 maart 2019.


  Happy Horse Ronald McDonald kinderfonds knuffel 26 cm

  Deze exclusieve Happy Horse Ronald McDonald Kinderfondsknuffel is zacht, lief en houdt van heerlijk knuffelen. De exclusieve knuffel staat symbool voor de knuffels van ouders voor hun zieke kind. Door deze knuffel te kopen, steun je het Ronald McDonald Kinderfonds. Als het konijn zittend wordt neergezet, dan heeft deze een hoogte van 26cm.

  Kenmerken
  - Afmetingen: 44 x 12 x 13 cm (lxbxh)
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(5 reviews)
  Meest recent

  Dubbel-op-plezier

  Briljante knuffel geeft dubbel op plezier, kostenplaatje naar RonaldmcDonald huis, speelgenot voor as kleindochter:)

  Mooie zachte knuffel waarmee je ook nog een een goed doel steunt

  Prachtige zachte lief knuffelkonijn voor je kleintje, en je steunt er ook nog eens een prachtig doel mee. Heb zelf ervaring met de ronald macdonald huizen en al het geld komt daar goed terecht, bij de ouders die dichtbij hun kind dat in het ziekenhuis ligt willen zijn. Kopen dus. Leuk voor jezelf en als (kraam)cadeau. De knuffel is ook van een leuk formaat (best groot) voor deze prijs!

  Niet geschikt voor jonge kinderen!

  Zoals alle knuffels van Happy Horse is ook deze knuffel lekker zacht, maar helaas zal de knuffel de komende jaren nog op zolder moeten logeren. Hij heeft namelijk knoop oogjes wat natuurlijk niet geschikt is voor kinderen onder de 3 jaar. Erg jammer en slecht dat dit niet vermeld word.

  1 persoon vond dit nuttig

  Mooi speelgoed voor een goed doel

  Ik heb het konijn gekocht voor mijn kleindochter. Elk konijn zou goed geweest zijn maar dit konijn is heel speciaal omdat een deel van de winst naar Het Kinderfonds gaat. Wat dit beestje extra leuk maakt is het project ' Konijnopreis' . Overal waar het kind met konijn gaat, wordt een foto gemaakt en op de site gezet van Het Kinderfonds. Mooi initiatief , lief en zacht konijn. Een aanrader dus!

  Schattige knuffel

  Echt een heel schattig, lekker zacht konijn! Mijn dochtertje van 7 weken, pakt hem al elke keer aan zijn lange oren of poten beet. En je steunt er nog het goede doel mee ook :)

  toegevoegd aan winkelmand