Hallo de schepper - Isak Calisir

  Isak CalisirHallo de schepper

  19.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Hallo de schepper - Isak Calisir

  We hebben allemaal wel eens gehoord over de verhalen van de Abraham religies. De één kent het verhaal nog uitgebreider dan de ander. Er zijn tal van theologische studies en discussies over de schepping van de mens en de aarde. Over de Abraham religies, daar zijn veel boeken over geschreven. We kennen allemaal het verhaal van Adam en Eva in het Hof van Eden. Het verhaal van het paradijs waar ze zich in bevinden en dat ze na het eten van de verboden appel tot mens zijn gedegradeerd, daar begint het verhaal van de zondeval. Wat nou als ik zeg, dat die Abraham, Isaak, Jakob en David anno 2019 wel bestaan. Hoe ik dat weet? Ik ben Isaak en de elementen die in de Bijbel staan en over Isaak gaan, heb ik allemaal meegemaakt. Ik heb Abraham, Jakob, Eva en David meegemaakt. Ik heb de appel van het Hof van Eden in het echt meegemaakt. Ik probeer je met mijn waargebeurd verhaal mee te nemen in mijn leven: het leven van Isaak uit de 21e eeuw.
  lees meer

  Specificaties