Haier WS137GDAI wijnklimaatkast, RVS
 • uitverkocht

  HaierWS137GDAI wijnklimaatkast

  1579.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  200.- Wijn cadeau

  200.- Wijn cadeau

  bij deze Haier wijnklimaatkast. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar http://www.haierhome.nl/wine-q2-q321 - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Haier WS137GDAI wijnklimaatkast

  In deze zeer ruime wijnkast bewaar je met gemak een uitgebreide collectie wijnflessen. In deze wijnkast passen namelijk maar liefst 137 wijnflessen. Bovendien geniet je van 2 koelzones die elk op een aparte temperatuur kunnen worden ingesteld. Op die manier bewaar je, indien nodig, flessen op verschillende temperaturen. Deze kunnen optimaal bewaard worden en rijpen in een temperatuur tussen de 5°C en 20°C.

  Bewaar je wijn optimaal
  Deze houten leggers geven niet enkel een extra touch aan uw koeler maar ze zorgen er tevens voor dat de wijnen stabiel kunnen koelen. De Anti-UV glazen deur zorgt voor een ideale constante bewaartemperatuur tussen de 6°C en de 18°C. UV-stralen zijn niet goed voor jouw wijn, maar deze Anti-UV glazen deur beschermt de wijn tegen ongewenst licht.

  Bescherm je wijn
  Een speciaal schokbestendige grill beschermt jouw wijnen tegen elke temperatuurvariatie. Hierdoor hoor je hem nauwelijks en kan je de wijnkast plaatsen waar je maar wenst. Een actieve koolstoffilter is nodig om een gezonde lucht doorheen de wijnkoelkast te laten circuleren. Op die manier optimaliseer je de smaak van de wijn. Het LED-display zorgt voor een makkelijke bediening van buitenaf.

  Perfecte luchtkwaliteit
  Vochtregeling is belangrijk voor de bewaring van jouw wijn. De lucht in de koelkast mag niet te droog of te vochtig zijn. Het luchtbesturingssysteem houdt ongewenste geuren buiten en de hygrometer regelt het niveau van de luchtvochtigheid. Zo bewaar je jouw wijn optimaal.
  lees meer

  Specificaties

  VerfrissingszoneGeluidsniveau (dB)

  bekijk meer van Haier

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.