Haier HWD90-BP14636N wasdroogcombinatie, Wit
 • -29%

  Haier HWD90-BP14636N wasdroogcombinatie

  491.49je bespaart 207.51
  699.-adviesprijs
  nog 1 op voorraad

  Haier HWD90-BP14636N wasdroogcombinatie

  Met de Haier was-droogcombinatie HWD90-BP14636N kun je 9 kg wasgoed hygiënisch schoon wassen en 6 kg wasgoed drogen. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt de Haier was-droogcombinatie over een krachtige motor. Met verschillende programma’s zoals Quick Wash en een koude was bespaar je energie en tijd. Je kunt ook je was uitstellen zodat deze precies klaar is wanneer jij thuis komt na een dag werken. Met keuze uit 18 programma’s zit er altijd een geschikte was- of droogprogramma bij voor jou.

  Herkent de belading
  Het apparaat is uitgerust met beladingsherkenning. Met een kleine lading wordt energie, het water en de wasduur automatisch verminderd in sommige programma's.

  Vermindering van bacteriën
  Het is belangrijk dat je wasmachine goed schoon en hygiënisch blijft. Dankzij een speciaal materiaal in de wasmiddellade en de afdichting van de deur worden schimmels en bacteriën verminderd. Dit scheelt dus schoonmaken voor jou!

  Koud wassen
  Met de Haier HWD90-BP14636N kun je jouw wasgoed koud wassen, zonder dat je hoeft in te leveren op het wasresultaat. Bovendien is het wassen op lage temperaturen beter voor het milieu, omdat er minder elektriciteit voor nodig is.

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! Dit model beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 24 uur.

  Snel nog een wasje draaien
  Heb je haast en wil je snel een lading kleding wassen en drogen? Dat is mogelijk! Met het Quick Wash-programma was je een kleine lading licht bevuilde kleding in slechts 15 minuten!
  lees meer

  Specificaties

  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Spoelstop
  Aantal droogprogramma's2
  Anti-kreuk fase
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)Garantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.