Haier HWD90-BP14636N wasdroogcombinatie

  HaierHWD90-BP14636N wasdroogcombinatie

  649.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Haier HWD90-BP14636N wasdroogcombinatie

  Voor huishoudens met veel wasgoed en beperkt ruimte is de Haier HWD90-BP14636Nh een ideale was- droogcombinatie. Ideaal als je geen ruimte voor 2 machines hebt. Met een grote capaciteit van 9 kg voor het wassen en 6 kg voor het drogen heb je genoeg ruimte om zo snel mogelijk door je vuile was heen te komen. En deze wasdroogcombinatie is met geluidsniveau van 58dB stil te noemen tijdens de droogcyclus. De Anti Bacteriële Technologie van Haier verwijdert tot 99,8% van alle bacteriën. Deze ABT-technologie vind je terug in de trommel en in de wasmiddellade. De zelfreinigende trommel zorgt ervoor dat de bacteriën uit de trommel blijven en optimaliseert de wasresultaten.  En dankzij de Autoweight-functie wordt het elektriciteits- en waterverbruik automatisch aangepast volgens het gewicht van de lading. Economischer wassen gegarandeerd!

  Op het LED display kun je o.a. de volgende zaken signaleren: eindsignaal, tijdindicatie, uitgestelde start (30 min-24 uur)en geluidssignaal aan uit en beladingsherkenning.  En je hebt de volgende programma’s tot je beschikking: Katoen, Synthetisch, Mix, Wol, Lingerie, Sport, Jeans, Hygiënisch, Snel, Express 15 min, Bonte was, Babay care, Delicaat, Handwas, Drogen en Centrifugeren

  Met de koolborstelloze motor is deze wasmachine altijd stil zuinig en betrouwbaar.  Op deze motor biedt Haier 5jaar garantie  Omdat de koolborstelloze motor direct aan de trommel gemonteerd is, komen er in dit ontwerp bijna geen slijtage gevoelige onderdelen meer in voor.

  Energie
  - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 144 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 1220 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energie-efficiëntieklasse A 
  - Wasprestatieklasse A
  - Waterverbruik per jaar (wassen) 10600 (200 maximale beladingen)
  - Waterverbuik per jaar (wassen en drogen) 19600 (200 maximale beladingen)
  - Geluidsniveau drogen 55 dB
  - Geluidsniveau centrifugeren 75 dB
  - Geluidsniveau wassen 58 dB
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie