Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 wasmachine
 • -7%

  Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 wasmachine

  649.-je bespaart 50.-
  699.-adviesprijs
  9

  Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 wasmachine

  Bereik professionele wasresultaten, gewoon thuis! De Haier wasmachine voorlader HW90-B14979 I-Pro Series 7 is een zeer zuinige machine met trommelverlichting en heeft een wascapaciteit van 9 kg, ideaal voor het hele gezin! Deze wasmachine staat erom bekend de beste wasresultaten te behalen in de tijd die voor jou het beste uitkomt.

  Krachtige en duurzame motor
  De Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 beschikt over een Direct Drive Motor. De motor werkt zonder riem en is direct bevestigd aan de trommel, waardoor lawaai en vibraties aanzienlijk worden verminderd, de duurzaamheid wordt verhoogd en het energie- en waterverbruik wordt gereduceerd.

  Grote capaciteit
  Door een grotere trommelinhoud van 9 kg kun je het aantal wascycli per jaar verminderen in vergelijking met een standaard 8 kg wasmachine.

  Heerlijk frisse kleding
  Dankzij I-Refresh wordt jouw kleding op een innovatieve manier verfrist met behulp van micro-damptechnologie. Hierdoor worden stof en allergenen verwijderd en kreuken verminderd.

  Kies zelf de gewenste tijdsduur
  Herken je dat.. Soms wil je een bepaald wasprogramma kiezen, maar dan duurt hij zo lang. Met I-Time bepaal zelf bij elk programma hoe lang deze mag duren. Hierdoor kan je bijna elk wasprogramma aanpassen op jouw eigen behoeftes!

  Minder strijken
  Wie wil er niet minder strijken? Dankzij de stoomfunctie ontstaan er minder kreukels in het wasgoed. Hierdoor heb je de strijkplank minder nodig! Een ander voordeel van stoom is natuurlijk dat het hardnekkig vuil verwijdert.

  Herkent de belading
  Het apparaat is uitgerust met beladingsherkenning. Met een kleine lading wordt de energie, het water en de wasduur automatisch verminderd in sommige programma's.

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! Dit model beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 24 uur.

  Een schone machine
  De Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 beschikt over een zelfreinigend programma aan het einde van elke wascyclus, namelijk Smart Dual Spray. Hierdoor begin jij iedere nieuwe wascyclus weer helemaal hygiënisch. Bovendien worden dankzij een speciaal materiaal in de wasmiddellade en de afdichting van de deur worden schimmels en bacteriën verminderd.
  lees meer

  Specificaties

  MerkHaier
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Duur cyclus (min)228
  Aquastop
  Overloopbeveiliging
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)StoomwassenEnergieklasseTrommelverlichtingGarantieToerental (tpm)

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.