Haier HW80-BP16636N wasmachine
 • -8%

  Haier HW80-BP16636N wasmachine

  529.-579.-je bespaart 50.-

  Haier HW80-BP16636N wasmachine

  De Haier wasmachine HW80-BP16636N is een enorm zuinige wasmachine met een wascapaciteit van 8 kg. Dit model beschikt over een stoomfunctie waardoor je minder gekreukte schone was overhoudt. Stel je was uit met startvertraging en bespaar op water en energie met de beladingsherkenning. Met 16 wasprogramma’s zit er altijd wel een juiste keuze tussen!

  Speed Up
  Met de Speed Up-knop verkort je de programmaduur en bespaar je op water en energie.

  Minder strijken
  Wie wil er niet minder strijken? Dankzij de stoomfunctie ontstaan er minder kreukels in het wasgoed. Hierdoor heb je de strijkplank minder nodig! Een ander voordeel van stoom is natuurlijk dat het hardnekkig vuil verwijdert.

  Vermindering van bacteriën
  Het is belangrijk dat je wasmachine goed schoon en hygiënisch blijft. Dankzij een speciaal materiaal in de wasmiddellade en de afdichting van de deur worden schimmels en bacteriën verminderd. Dit scheelt dus schoonmaken voor jou!

  Herkent de belading
  Het apparaat is uitgerust met beladingsherkenning. Met een kleine lading wordt de energie, het water en de wasduur automatisch verminderd in sommige programma's.

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! Dit model beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 24 uur.

  Snel nog een wasje draaien
  Heb je haast en wil je snel een lading kleding wassen en drogen? Dat is mogelijk! Met het Quick Wash-programma was je een kleine lading licht bevuilde kleding in slechts 15 minuten!
  lees meer

  Specificaties

  MerkHaier
  FabriekstypeHW80-BP16636N
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA
  Toerental (tpm)1600
  Max. belading (kg)8
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.