Haier HW80-B16636N wasmachine
 • -7%

  Haier HW80-B16636N wasmachine

  649.-je bespaart 50.-
  699.-adviesprijs

  Haier HW80-B16636N wasmachine

  De Haier wasmachine HW80-B16636N is een enorm zuinige wasmachine uit de 636 serie met een wascapaciteit van 8 kg. Dit model beschikt over een stoomfunctie waardoor je minder gekreukte schone was overhoudt. Stel je was uit met startvertraging en bespaar op water en energie met de beladingsherkenning en de optie Speed Up. Met 16 wasprogramma's zit er altijd wel een juiste keuze tussen!

  Krachtige Inverter Motor
  Deze Haier HW80-B16636N heeft een krachtige Inverter Motor. Deze motor staat bekend om een ultra-efficiënte motor het die professionele wasresultaten behaalt, maar zuinig omgaat met water en energie en jou tevens een hoop tijd bespaart.

  Minder strijken
  Wie wil er niet minder strijken? Dankzij de stoomfunctie ontstaan er minder kreukels in het wasgoed. Hierdoor heb je de strijkplank minder nodig. Een ander voordeel van stoom is natuurlijk dat het hardnekkig vuil verwijdert.

  Speed Up
  Vind je soms dat een wasprogramma langt duurt en dat het wel wat korter kan? Met de Speed Up-knop verkort je de programmaduur. Bovendien bespaar je zo op water en energie.

  Vermindering van bacteriën
  Het is belangrijk dat je wasmachine goed schoon en hygiënisch blijft. Dankzij een speciaal materiaal in de wasmiddellade en de afdichting van de deur worden schimmels en bacteriën verminderd. Dit scheelt dus schoonmaken voor jou!

  Herkent de belading

  Het apparaat is uitgerust met beladingsherkenning. Met een kleine lading wordt de energie, het water en de wasduur automatisch verminderd in sommige programma's.

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! Dit model beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 24 uur.

  Snel nog een wasje draaien
  Heb je haast en wil je snel een lading kleding wassen en drogen? Dat is mogelijk! Met het Express 15-programma was je een kleine lading licht bevuilde kleding in slechts 15 minuten!
  lees meer

  Specificaties

  MerkHaier
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1600
  Aquastop
  Halve belading
  Overloopbeveiliging
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)StoomwassenEnergieklasseGarantieToerental (tpm)

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.