overzicht
Haier HW100-BP14636 wasmachine

  HaierHW100-BP14636 wasmachine

  499.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Haier HW100-BP14636 wasmachine

  Haier HW100-BP14636 wasmachine met super zuinige energieklasse A+++ (-40%) heeft een energieverbruik op jaarbasis van slechts 125 kWh, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 10 kg. De HW100-BP14636 is uitgerust met Direct Motion, dit is een koolborstelloze motor die direct aangesloten is op de trommel,  hierdoor worden de wrijvingen verminderd wat leidt tot een energiezuinige wasmachine (A+++-40%), langere levensduur en amper geluid tijdens het centrifugeren. Haier biedt een garantie van 2 jaar ( plus 3 jaar extra na registratie) op de inverter motor. Minder geluid, minder energieverbruik, minder trillingen en meer garantie!

  Verder is deze machine uitgerust met Autoweight – dankzij deze functie past deze stille wasmachine het water- en elektriciteitsverbruik aan op basis van het gewicht van de lading. Het resultaat? Een economische was met uitstekende prestaties! Je hebt de beschikking over 16 programma's waaronder een snelwasprogramma, babyverzorging, gemengde was, synthetische was, jeans, dekbed, sport en Express 15 minuten. Ook is deze machine voorzien met ABT – dit een Anti Bacteriële Technologie van Haier welke tot 99,8% van alle bacteriën elimineert. Deze ABT technologie vind je terug in de trommel en in de wasmiddellade. Verder met een elektronisch besturingssysteem,  een startuitstelfunctie en resttijdindicatie op het LED-display.

  Garantie verlenging inverter motor
  DOE HET VOLGENDE OM DE VERLENGDE GARANTIE TE ACTIVEREN: De verlengde garantie is pas geldig na registratie van het product op de website  www.haier.com. Deze registratie moet worden uitgevoerd binnen 30 dagen  vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. Hier kunt ook de garantievoorwaarden lezen.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie