Haier HW100-B14636 wasmachine
 • topdeal
 • -14%

  HaierHW100-B14636 wasmachine

  699.-599.-je bespaart 100.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  topdeal

  topdeal

  profiteer t/m 15 juli van deze extra scherp geprijsde topdeal.

  Korting

  Korting

  Profiteer t/m 12 juli van extra scherpe prijzen op Haier huishoudelijke apparaten.

  Haier HW100-B14636 wasmachine

  Haier HW100-B14636 wasmachine met super zuinige energieklasse A+++ (-50%) heeft een energieverbruik op jaarbasis van slechts 140 kWh, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 10 kg. De HW100-B14636 is uitgerust met Direct Motion, dit is een koolborstelloze motor die direct aangesloten is op de trommel,  hierdoor worden de wrijvingen verminderd wat leidt tot een energiezuinige wasmachine (A+++-50%), langere levensduur en amper geluid tijdens het centrifugerenJe hebt de beschikking over diverse programma's waaronder een snelwasprogramma, babyverzorging, gemengde was, synthetische was, jeans, dekbed, sport en Express 15 minuten. Ook is deze machine voorzien met ABT – dit een Anti Bacteriële Technologie van Haier welke tot 99,8% van alle bacteriën elimineert. Deze ABT technologie vind je terug in de trommel en in de wasmiddellade. Verder met een elektronisch besturingssysteem,  een startuitstelfunctie en resttijdindicatie op het LED-display.

  Haier biedt een garantie van 2 jaar ( plus 3 jaar extra na registratie) op de inverter motor. Minder geluid, minder energieverbruik, minder trillingen en meer garantie!

  Garantie verlenging inverter motor
  DOE HET VOLGENDE OM DE VERLENGDE GARANTIE TE ACTIVEREN: De verlengde garantie is pas geldig na registratie van het product op de website  www.haier.com. Deze registratie moet worden uitgevoerd binnen 30 dagen  vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. Hier kunt ook de garantievoorwaarden lezen.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie