Haier HTR5619ENMG koelvriescombinatie, Zilver
 • uitverkocht

  HaierHTR5619ENMG koelvriescombinatie

  649.-699.-je bespaart 50.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Haier HTR5619ENMG koelvriescombinatie

  De Haier HTR5619ENMG is net iets handiger dan andere koelkasten. Het slimme ontwerp heeft twee Easy Access vriesladen in plaats van een deur. Zo gaat er maar weinig vrieskou verloren als je iets pakt, en dat spaart energie.

  Fraaie koelkast met innovatieve indeling
  De moderne RVS buitenkant past goed in een strakke design-keuken. De innovatieve indeling met twee vriesladen zie je bijna nooit bij andere merken. De laden zijn getest op duurzaamheid en kunnen minstens 15 jaar lang beladen met 30 kilo functioneren. De koelkast beschikt over twee groenteladen over de volle breedte, elk met een eigen klimaat. Er is een lade met een luchtvochtigheid van 90% om groente en fruit te kunnen bewaren zonder verlies van voedingswaarde en vitaminen. De andere lade is multifunctioneel. Daarin kun je bijvoorbeeld snel levensmiddelen afkoelen als je de temperatuur op 0° C instelt. Het lage energieverbruik en de praktische indeling zijn nog meer goede argumenten om voor de Haier HTR5619ENMG te kiezen.

  Stijlvol, zuinig en praktisch
  Het koelgedeelte heeft een inhoud van 234 liter en het vriesgedeelte heeft een capaciteit van 114 liter. Het gemiddeld jaarlijks energieverbruik bedraagt 265 kWh. Haier heeft dan ook een energiebesparend No Frost systeem ingebouwd zodat er geen ijsafzetting ontstaat en je zelf geen werk hebt aan het ontdooien. Ook blijft de binnentemperatuur van je koelkast zo constant op hetzelfde niveau. Met de Super Freezing stand worden verse levensmiddelen razendsnel ingevroren zodat de smaak en voedingswaarde optimaal bewaard blijven. Op een LED-display kun je aan de buitenkant de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte controleren. Blijft de deur te lang open dat hoor je een waarschuwingssignaal. Kortom, elke technische mogelijkheid is benut om je een zuinige en goed presterende koel-vriescombinatie te kunnen aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  MerkHaier
  EnergieklasseE
  Inhoud koelruimte (l)234
  Inhoud vriesruimte (l)114
  Plaats vriesruimteonder
  Energieverbruik per jaar (kWh)265
  Digitaal display
  bekijk alle specificaties
  No frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.