overzicht
Haier HB25FSSAAA Amerikaanse koelkast, Zilver
 • Uitverkocht

  HaierHB25FSSAAA Amerikaanse koelkast

  2699.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Koelkasten
  300.- cashback

  Nu 300.- cashback bij aankoop van deze Haier koelkast.

  Nu 300.- cashback
  Bij aankoop van deze Haier koelkast ontvang je tijdelijk van Haier 300.- cashback. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 1 mei 2019 t/m 26 juni 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je de 300.- cashback?
  Ga voor uiterlijk 14 juli 2019 naar www.haierhome.nl/aanvraag, vul het online aanmeldformulier in en stuur een kopie van de aankoopnota per post of email. Wanneer alle gegevens juist zijn opgestuurd ontvang je het bedrag retour.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >
  service

  Gratis op de gewenste plek neergezet!
  Amerikaanse koelkasten worden door de grote omvang alleen op de begane grond geleverd, mits de weg obstakelvrij is. Enkele voorbeelden zijn geen traptreden, kasten, of andere zaken die een gemakkelijke doorgang belemmeren. Deurmaten moeten minimaal 185x85 cm zijn!
  Jouw oude koelkast nemen wij gratis mee!
  Amerikaanse koelkasten nemen wij gratis voor je mee, mits deze zich bevinden op de begane grond. De nieuwe koelkast wordt niet aangesloten op bestaande waterpunten.

  Haier HB25FSSAAA Amerikaanse koelkast

  Haier HB25FSSAAA amerikaanse koelkast. Heb jij behoefte aan een koelkast waarin je zoveel mogelijk levensmiddelen kunt bewaren? Kijk dan eens naar de Haier HB25FSSAAA. Deze koelkast beschikt over een inhoud van maar liefst 685 liter. Dankzij energie-efficiëntielabel A++ gaat dit model ook nog eens zeer zuinig om met energie. Bij een Amerikaanse koelkast heb je twee grote deuren tot je beschikking. Achter de linkerdeur vind je de vriezer en achter de rechterdeur het koelgedeelte. Ook de Haier HB25FSSAAA heeft twee deuren. Achter beide deuren is echter het koelgedeelte geplaatst. Aan de onderkant van dit model vind je twee grote lades. Hierachter vind je het vriesgedeelte. Haier noemt dit model dan ook geen Amerikaanse koelkast, maar spreekt liever van een multideur-koelkast. Achter de grote draaideuren vind je een koelruimte van 456 liter. Over de hele breedte vind je 3 leggers van gehard glas die in hoogte verstelbaar zijn. Onderin de koelruimte vind je de groentelades met vochtregeling om de vochtigheidsgraad te controleren. Beide deuren zijn voorzien van voldoende ruimte voor flessen. Extra handig is het My Zone-compartiment. Deze kun je zelf omvormen tot een koelgedeelte of een vriesruimte door de temperatuur te veranderen. Deze multifunctionele lade pas je aan naar je behoeftes. Het interieur is voorzien van LED-verlichting. Hierdoor bespaar je meer energie dan bij normale verlichting. Dit zien we terug aan het energielabel A++. Hierdoor verbruik je tot 40% minder energie dan bij een koelkast met energieklasse A+. Het vriesgedeelte beschikt over No Frost-technologie. Dit betekent dat ijsvorming wordt voorkomen. Je hoeft met de Haier HB25FSSAAA dus nooit meer te ontdooien. Haier heeft bewust gekozen voor lades in plaats van een deur om energie te besparen. Zo zal koude lucht minder snel kunnen ontsnappen. De koelkast is gemakkelijk te bedienen met een touch-display aan de voorkant. Zonder de koelkast te hoeven openen kun je de temperatuur instellen van het koel- en vriesgedeelte en van het My Zone-compartiment. De Haier HB25FSSAAA heeft een invertorcompressor. Het grote voordeel hiervan is dat de koelkast hierdoor nauwelijks geluid maakt. Het geluidsniveau is slechts 40 decibel. Daarnaast geeft Haier levenslange garantie op de invertorcompressor. Kan een koelkast je niet groot genoeg zijn? Kijk dan eens naar de Haier HB25FSSAAA. Deze multideur-koelkast met een inhoud van 685 liter laat je volop levensmiddelen bewaren.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGarantie

  toegevoegd aan winkelmand