Haier H3F-320WSAAU1 vrieskast
 • uitverkocht

  Haier H3F-320WSAAU1 vrieskast

  599.-je bespaart 330.-
  929.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Haier H3F-320WSAAU1 vrieskast

  Haier H3F-320WSAAU1 vrieskast. Met deze vrieskast haal je een ruime en energiezuinige diepvriezer in huis. De vriezer beschikt over 285 liter bruikbare ruimte. Je kunt hier dus heel wat maaltijden en ijsjes in kwijt.
  En je kunt de vriezer via een app aansluiten zodat je op de hoogte wordt gesteld van plotselinge stijgingen  van temperatuur of stroomuitval. Bedienen via de LED display aan de buitenzijde.

  De vrieskast is voorzien met Supervriezen functie. Dit is een erg praktische functie die je de temperatuur niet te snel laten dalen van de in de koelvriescombinatie aanwezige producten door vers gekochte artikelen. En de Freshness zone Tray – dit een lade waarin je voedsel kun bewaren met een temparatuur tot -26°C! Zodat ze langer vers blijven. Ook is het mogelijk om in deze tray (koelmodus) goederen te bewaren met een temparatuur tot 4°C.
  De deur is gemakkelijk en eenvoudig te open doormiddel van een vacuümklink en 90°C deuropening. Bovendien voorkomt het ook dat er te veel kou ontsnapt en dat jouw diepvriesproducten beschadigd raken. Kortom, een praktische en innovatieve deurklink, met een eenvoudige bediening in een hoogwaardig design
  Ontdooien is dankzij de No-Frost technologie bij de Haier H3F-320WSAAU1  niet nodig. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijslagen aan de wanden ontstaan en dat de temperatuur altijd in orde is. Omdat het ijs aan de wanden best wat ruimte in beslag kan nemen, kun je dankzij de No-Frost technologie ook optimaal gebruik maken van de ruimte die er is. Een digitale display zorgt ervoor dat de temperatuur goed te lezen is. Daarnaast wordt de temperatuur digitaal geregeld, waardoor hij altijd in orde is. 
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Haier (of een door Haier goedgekeurde servicedienst) in je regio benaderen om dit tegen een geringe vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Haier. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  Ontdooisysteem
  No frost
  KlimaatklasseT (Tropisch)
  Low frost
  IJsblokjes-lade
  Aantal plateaus4
  Supervriezen
  bekijk alle specificaties
  No frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.