overzicht
Haier H2F-255WSAA vrieskast

  HaierH2F-255WSAA vrieskast

  549.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Haier H2F-255WSAA vrieskast

  Haier H2F-255WSAA vrieskast. Met deze vrieskasthaal je een ruime en energiezuinige diepvriezer in huis. De vriezer beschikt over 248 liter bruikbare ruimte. Je kunt hier dus heel wat maaltijden en ijsjes in kwijt. Tijdens het ontwerpen van de vriezer is er ook aan het milieu gedacht. De Haier H2F-255WSAA beschikt over energielabel A++ en dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee. De meeste vriezers moet je regelmatig ontdooien om de temperatuur optimaal te laten zijn.

  Dankzij de No-Frost technologie is dit bij de Haier H2F-255WSAA  niet nodig. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijslagen aan de wanden ontstaan en dat de temperatuur altijd in orde is. Omdat het ijs aan de wanden best wat ruimte in beslag kan nemen, kun je dankzij de No-Frost technologie ook optimaal gebruik maken van de ruimte die er is. Een digitale display zorgt ervoor dat de temperatuur goed te lezen is. Daarnaast wordt de temperatuur digitaal geregeld, waardoor hij altijd in orde is.

  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Haier (of een door Haier goedgekeurde servicedienst) in je regio benaderen om dit tegen een geringe vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Haier. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie