Haier H2F-220WAA vrieskast
 • uitverkocht

  HaierH2F-220WAA vrieskast

  439.-489.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Haier H2F-220WAA vrieskast

  Haier H2F-220WAA vrieskast. Met deze vrieskast haal je een ruime diepvriezer in huis. De vriezer beschikt over 226 liter bruikbare ruimte.  En in de deur kun je in een Pizza opslaan zonder veel ruimte te verspillen, het compartiment is in de deur geïntegreerd. Speciaal ontworpen voor alle pizzafans! Je kunt hier dus heel wat maaltijden en ijsjes in kwijt. Tijdens het ontwerpen van de vriezer is er ook aan het milieu gedacht. De Haier H2F-220WAA beschikt over energielabel F en dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee.

  De meeste vriezers moet je regelmatig ontdooien om de temperatuur optimaal te laten zijn. Dankzij de No-Frost technologie is dit bij de Haier H2F-220WAA niet nodig. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijslagen aan de wanden ontstaan en dat de temperatuur altijd in orde is. Omdat het ijs aan de wanden best wat ruimte in beslag kan nemen, kun je dankzij de No-Frost technologie ook optimaal gebruik maken van de ruimte die er is.  Op de buitenzijde vind je een digitaal display die heel gemakkelijk te bedienen en de temperatuur goed te lezen is. Daarnaast wordt de temperatuur digitaal geregeld, waardoor hij altijd in orde is.

  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Haier (of een door Haier goedgekeurde servicedienst) in je regio benaderen om dit tegen een geringe vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Haier. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  Anti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie