Haier CFE735CSJ koelvriescombinatie, Zilver
 • betaal later

  HaierCFE735CSJ koelvriescombinatie

  499.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Haier CFE735CSJ koelvriescombinatie

  Deze Haier koelvriescombinatie CFE735CSJ koelvriescombinatie met vershoudzone heeft een totaal inhoud van 234 liter en de inhoud van het vriesgedeelte 120 liter. Je kan eenvoudig al je boodschappen kwijt voor een huishouden tot 4 personen. In het koelgedeelte beschik je over twee plateaus van veiligheidsglas. De multibox is een transparante lade met gegolfde bodem. Perfect voor het bewaren van groente en fruit. In de deur zitten drie deurvakken waar je flessen en pakken kunt plaatsen. Ook worden er eierrekjes bij geleverd. Het vriesgedeelte bevat 3 laden. De temperatuur van de koelvriescombinatie wordt elektronisch geregeld, zodat de kou elke hoek van de koelruimte bereikt.  Met de No Frost functie is het ontdooien van je vriesvak niet meer nodig. 

  No Frost
  De No-Frost technologie van Haier is de oplossing voor overtollig ijs in de koelkast. Gedaan met het ontdooien van jouw koelkast om de 6 maand! Het extra voordeel is dat de temperatuur altijd en overal constant blijft. Hierdoor bespaar je niet alleen energiekosten, maar verleng je ook de kwaliteit van jouw etenswaren.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Haier in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Haier. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  No frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  bekijk meer van Haier