Haier amerikaanse koelkast, Zwart
 • 300.- cashback

  Haieramerikaanse koelkast

  2889.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  300.- Cashback

  300.- Cashback

  op deze Haier multidoor koelkast. Deze actie loopt t/m 5 juni 2021 Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.haierhome.nl/aanvraag - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Haier amerikaanse koelkast

  Een breedte van 100 cm, een totale capaciteit van 750 liter en toegankelijke diepvrieslades maken dat de HB26FSNAAA multi deur een echte topper is om in huis te halen!

  Alles in handbereik
  Geen klassieke deur, maar wel twee toegankelijke diepvrieslades, dat is wat deze Amerikaanse koelkast zo uniek maakt. Deze zijn apart te openen waardoor er minder koude lucht kan ontsnappen. Het oogt niet alleen mooier, het is ook nog eens gebruiksvriendelijker en energiebesparend. Via de automatische ijsmaker in de diepvrieslade heb je bovendien op elk moment ijsblokjes in huis!

  XXL Formaat
  De Haier HB26FSNAAA multi deur koelkast is maar liefst 100 cm breed. Met een capaciteit van 750 liter en de Easy Access lades is er werkelijk niets dat je niet gekoeld krijgt!

  My Zone
  Onderaan de koelkast zijn er twee My Zone lades die je kunt instellen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Gebruik als 0°C zone, om iets snel af te koelen of voor vis, groenten en fruit te bewaren. Toch nog extra ruimte nodig? Dankzij de 6 extra flessenrekken en opbergvakken kun je nog meer producten optimaal bewaren.

  No Frost
  Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost-technologie van Haier. Hierdoor blijven er geen overtollige ijsresten achter in de koelkast. Dit bespaart je ook heel wat energiekosten!

  Tower LED
  Vind alles gemakkelijk terug dankzij de superheldere Tower LED verlichting. De volledige achterkant van jouw koelkast wordt verlicht zodat je deze optimaal kunt gebruiken.

  Extern Touch Display
  Met aanraakscherm op de koelkast bedien je jouw toestel eenvoudig. Omdat je de temperatuur kunt aanpassen zonder het toestel te openen, bespaar je trouwens energie!
  lees meer

  Specificaties

  Liggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie