Gymstick travel foam roller met myofascial bal + instructievideo's
 • -20%

  Gymsticktravel foam roller met myofascial bal + instructievideo's

  39.9031.92je bespaart 7.98
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gymstick travel foam roller met myofascial bal + instructievideo's

  De Gymstick travel foam roller met myofascial bal is dé methode voor "myofascial release". Dit is een massage techniek waar je druk zet op het bindweefsel (myofasciale weefsel). Door toepassing van deze techniek vermindert pijn en kramp en wordt de bewegingsvrijheid van je spieren vergroot. Het helpt ook om "trigger points" weg te masseren. Dit zijn pijnlijke verdikkingen van de spieren die het gevolg zijn van onder andere stress, overbelasting of verkeerd gebruik van de spieren. Foam rollers worden gebruikt door topsporters om hun lichaam en spieren goed te onderhouden. Ook worden ze gebruikt door personal trainers en fysiotherapeuten om de capaciteit van je spieren te verhogen. Ook voor gebruik als warming up. De Gymstick travel foam roller van 10x30 cm heeft een speciaal patroon voor extra effect. Deze variatie in de oppervlakte van de foam roller maakt het mogelijk om de intensiteit van de massage zelf te bepalen.

  De myofascial bal, met een diameter van 6,3 cm, is ideaal om heel gericht spier verdikkingen te behandelen. De bal zet druk op een klein oppervlak, bijvoorbeeld in de voet of arm, waar een roller minder effect heeft.
  Bij de Gymstick travel foam roller met myofascial bal zit een draagtas en er zit er een handig boekje bij met uitleg over de roller en oefeningen.

  De trainingsvideo's zijn te downloaden via een QR code die op de verpakking staat. Op deze manier weet je precies welke oefeningen je moet doen en tevens kun je 30 -40 minuten trainen met het programma op je smartphone of op je tablet. Je download heel eenvoudig een QR reader app om de QR code te lezen. Als je dat gedaan hebt dan scan je de QR code in door middel van het maken van een foto. Eenmaal gescand opent er een link die je doorverwijst naar de trainingsvideo’s

  Eigenschappen

  -Compacte methode voor myofasciale(bindweefsel) pijnverlichting
  -Goede manier om je spieren te onderhouden
  -Myofascial bal voor gerichte massage op kleine oppervlakken
  -Handig meeneemtasje en boekje met oefeningen bijgeleverd
  lees meer

  Specificaties

  Garantie