Gymstick Pilates Therapie Bal met Online Trainingsvideo's, Zilver

  GymstickPilates Therapie Bal met Online Trainingsvideo's

  14.90
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gymstick Pilates Therapie Bal met Online Trainingsvideo's

  De Gymstick Pilates Therapie Bal helpt je om je spieren te versterken en je ruggengraat te stretchen. Het ontspant je lichaam en vermindert spierpijn. Bij een massage oefening zorgen de hobbels van de bal ervoor dat je huid wordt gestimuleerd en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. De Gymstick Pilates Therapie Bal heeft een diameter van 20 centimeter en wordt geleverd met gratis trainingsvideo's, een oefeningen kaart en een handpomp.

  Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

  Bij de Gymstick Pilates Therapie Bal zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.  
  lees meer

  Specificaties