Krachttraining
Gymstick kettlebell (3 kg) + instructievideo's, Blauw

  Gymstickkettlebell (3 kg) + instructievideo's

  15.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gymstick kettlebell (3 kg) + instructievideo's

  De Gymstick kettlebell 3 kg heeft een vinyl coating met rubber aan de onderkant om de vloer te beschermen. Hij is geschikt voor thuis, maar ook voor fitness ruimtes. Oefeningen met kettlebells zijn goed voor het ontwikkelen van kracht, balans en uithoudingsvermogen.

  Work out:
  Met de Gymstick kettlebells train je je hele lichaam zoals buikspieren, armspieren, maar ook je onderrug en heupen. De trainingsvideo's zijn te downloaden via een QR code die op de verpakking staat. Op deze manier weet je precies welke oefeningen je moet doen en tevens kun je 30 -40 minuten trainen met het programma op je smartphone of op je tablet. Je download heel eenvoudig een QR reader app om de QR code te lezen. Als je dat gedaan hebt dan scan je de QR code in door middel van het maken van een foto. Eenmaal gescand opent er een link die je doorverwijst naar de trainingsvideo’s

  Tip: Het is handig om een fitnessmat bij de hand te hebben voor de grondoefeningen. Start vandaag nog met de Gymstick kettlebell training voor een totale workout van je lichaam!

  Specificaties:
  - Vinyl coating ter bescherming van je vloer
  - Oefeningen kaart met trainingstips
  - Gewicht: 3 kg
  lees meer

  Specificaties